Sahabat Maya

Tuesday, January 3, 2012

2 0 1 2

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum dan salam tahun baru...

HAPPY NEW YEAR!!!!
(2 HARI DAH BERLALU... :D)

NEW YEAR.... sangat sinonim dengan benda2 baru... terutamanya AZAM... 
SELAIN TU, semua benda nak baru.... betul ka??? terpulang pada diri masing2... mungkin perubahan itu adalah satu yang positif... :)

new year hari tu, langsung x memberi sedikit impak pun dengan aku.... 
x perbezaan langsung (macam org x perasaan jk =.=")
yang berbeza hanyalah angka tahun yang bertambah....
TAPI, aku juga x lepaskan peluang untuk membuat perubahan dengan menanam AZAM... 

AZAM aku tahun ini... simple... 
aku nak HAPPY-HAPPY jk...
tak nak dah sedih2 ney... tak BEST.... 
aku nak senyum selalu, bahagia selalu dan sentiasa bersemangat.... 
(jangan cakap aku gila r)

tahun lepas adalah kenangan...
kenangan yang tidak akan aku buang dari kotak memori aku... 
akan aku simpan segala kisah yang membuat diri aku tersenyum dan menangis.... :P


dan tahun ini adalah harapan... 
ingin aku bina harapan aku, agar menjadi reality yang akan membuatkan air mata KEGEMBIRAAN aku mengalir pada tahun hadapan.... InsyaAllah.... Amiin...


untuk yang pertama kalinya aku tak membuang kredit dengan send NEW YEAR wish to all my fren... BUKAN tamak... cuma masa tak mengizinkan.... :P
so, HAPPY NEW YEAR... :D hee

---> selingan: tadi, aku buka2 la web ney... tetibha, mata aku terlihat gambar EE... mungkin ini adalah yang pertama dan terakhir untuk tahun ini.... :D
semua itu adalah sejarah pada 2 tahun lepas dan juga tahun lepas... untuk tahun ini.... kehidupan baru akan terbina bersama kenangan baru yang akan terlakar.... semoga segalanya pulih seperti sedia kala... aku harap agar saat2 indah seperti dahulu akan terlakar.... zaman 3 tahun dahulu... (ABAIKAN)

Atie 2012

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget