Sahabat Maya

Friday, March 4, 2011

Psikologi

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera...

sekian klinya aku update lagi blog ini....

minggu ini adlh minggu yg amt sibuk la aku bleh katakan... penat sgt... asl blik jk... msti rsa nk landing... n bla dah landing rsa mcm x nk bka mata... huhu... kpala ney rsa berat sgt...

untuk minggu ney, kmi bljar satu lagi topik bru untuk module digital electronics... tjuknya adalah counter.... tough chapter in this module... mmg gila2 la... n module ney jga pling tinggi jam kredit... dalam post2 ak sblum ney ak selalu crita psal module ney... module ney la pling byak aku cerita....

setelah blajar selama sejam bnda bru.. iaitu synchronous ... lecturer kitaorg pun suru kemas.... n keluarkn sehelai kertas... apa lgi.. kmi pun ingt nk wat quiz tergempar la...

rupa2nya... mdm tu suruh kmi tulis warna kegemaran dan binatang kesukaan dan berikan 4 reason setiap satu... dah siap hntar p depan... bila semua mmber dah hantar... pnlng ketua klas kitaorg kna pnggil p dpan n bca beberpa kertas...

sebelum dia bca... madam kmi ckp.. "sebenarnya ini soalan psikologi... warna melambangkan diri kamu dan binatang melambngkan ciri2 org yg kmu suka"...
bila dia bca jk paper2 mmber yg len... pecah kelas tu... lwak thap gaban....

p/s ; kpada pmbaca blog... cuba kmu wat aktivini ney kat kwan kmu.... then lihat jwapan drg... msti lwak gila... k...

that's all my story 4 today...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget