Sahabat Maya

Friday, July 29, 2011

Malaysia Vs Singapore

Assalamualaikum W.b.t dan Salam Sejahtera

Untuk entri kali ini, aku nak cerita pasal match semalam... Malaysia vs Singapore....  ini adalah perlawanan yg aku tunggu2 juga la lepas malaysia kalah 5-3 kat Singapore hari tu....

bila buka blog hari ini, ternyata kebanyakan blogger cerita pasal bola sepak semalam... then, time kat kelas pun lebih kurang gitu juga la.. tapi tak la gempak sangat... siap ada yang kecewa nak mampos lagi.. hehehe (jgn marah)
aku pun kecewa juga dengan keputusan semalam, tapi aku still bangga ngan pemain2 malaysia yang begitu hebat dan menjadi hero di padang... dan hero yang menjadi watak utama semalam pastinya KHAIRUL FAHMI... hebat sangat jaga gawang malaysia walaupun bolos akhirnya...
tak lupa juga kepada harapan negara, SAFEE SALI... TERBAIKKK.... dan kepada SEMUA pemain yang bertungkus lumus....

itu la ringkasan match semalam... walaupun malaysia x dapat ke peringkat seterusnya untuk FIFA 2014... coz kalah dengan agregat 6-4... tapi.... mereka tetap pemenang bagi peminat bola sepak TANAH AIR... :)

MALAYSIA BOLEH!!!!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget