Sahabat Maya

Tuesday, February 22, 2011

Siapa dia???

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..

sebenarnya aku nk cerita kejadian yg terjdi pas aku hbis klas... hari ini klas petang kitaorg btal.. so, blik awal la... dalam perjalanan nk turun tangga tu... member sorg ney suruh cal member dia... aku pun cal la... pas tu, ada la kelompok bdak junior yang berdiri kat tangga ney... sesak la...

tym nk turun tangga tu.... tetibha ada sorg guy ney panggil... dia panggil "jah2" gtu la... bila ak pusing guy tu senyum... memandangkn posisi aku tym tu kat tangga n block laluan org... so, aku just pusing sekali imbas jk tuk tengok wajah guy tu...


aku pun tnya la member aku... " ko knl ka org tu?" dia jwb x...
sepanjang perjlanan pulang rumah... berfikir aku... sepakah gerangan Hamba Allah itu???
aku knal dia ka??? aku ingtkn dia nmpak kad matrik aku...bab tu sngja panggil... bila aku tgk kad matrik aku terbalik plak... kmi knal ka??? atau dia bkan panggil aku???


bila imbas2 kmbali wajah yang sekali imbas tu mmg ak x dpt cam la... sepa tu erk??? adkah schoolmate aku tym kat sekolah rendah, atau kat sekolah menengah??? atau member FB??? ataupun c "dia"(spa la tu)....


aku harap bkan aku yang org tu panggil....klau btul la bkan Alhamdulillah... x ska aku hidup dalam persoalan yang ssh nk cri jwapan ney...


p/s : kpada yang berkenaan... ceh(mcm la org tu tau kewujudan blog ney)... sila la muncul dalam hp ak... :D .... hahahahahaha.....


sekian

2 comments:

There was an error in this gadget