Sahabat Maya

Sunday, October 23, 2011

lawatan


بسم الله الرحمن الرحيم

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

apa kbr para pengunjung? (ada reader ka blog ney?) its ok.... :D

lama dah aku tak update blog ney.... huhu
sebenarnya aku busy sangat ++ teda idea nak update dan yg pling pnting malas nk taip....
sekarang ney, masih lgi dalam keadaan yang kurang rajin tapi aku gagahkan juga tangan aku tuk taip cerita ney....  
heheheheheh

cerita ney khamis lepas, 20/11/11.... semalaman aku tak tidur hanya kerana tarikh itu aku ada presentation...so, aku kna fahamkan la apa yang nak bentang tapi, aku tetap TIDAK MEMAHAMI... :D
aku akan cuba lebih mendalami selepas ini.... 

pagi tu, kami teda kelas... so, semua member aku berada kat DEWAN RAFFLESIA sebab JKE buat open day.... so, kami pun secara tidak langsung terlibat... semua hanya kerana PROTOTYPE (kisah prototype nnti2 aku cerita)

jam 1015 kmi ada kelas EE301... kejap jak kelas ney... habis group aku bentang kami gerak balik ke dewan.... then, lepas lunch dan sebagainya... kami semua kumpul kat depan dewan are pentadbiran.... tunggu lecturer dan bas... (nak p mna?)

kami wat lawatan yang pertama ke penampang... (sub-station)... macam2 la yang kami belajar... dan yang paling penting MEMANG ENJOY... bersama kawan2 ...

satu kenangan yang takkan aku lupakan... sampai bila2.... 
memandangkan now aku sem 3... so, sem ney kira memang berabis la wat aktiviti dengan rakan2 kelas...
almaklumlah... sem depan dah tak jumpa untuk 6 BULAN... 6 BULAN TAU... memang r tak lama tapi.... cukup untuk rindu gelagat mereka ... :D

ney antara gelagat kami khamis lepas.... 
kat dewan...
hari terbuka JKE

ADA GAYA LECTURER X??? :D


KAMI


bakal engr. electrical


wajah penat... hehehe

khamis depan pun akan ada cerita juga... kmi akan wat lawatan ke slah satu IPP kat sabah ney.... :D

sekian...
atie

2 comments:

  1. kmi pun rndu ko gak...
    lau ko ada... mesti lg gmpak... :D

    ReplyDelete

There was an error in this gadget