Sahabat Maya

Saturday, November 12, 2011

Farewell Dinner (11.11.11) part 1


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum, Salam ceria, Selamat sejahtera dan Salam 1 MALAYSIA....

APA KHABAR???? HARAP SEMUA DALAM KEADAAN BAIK.... 

11.11.11 
nice kan tarikh kat atas tu.... 6 kali 1... hehehe 

so, semalam kelas aku... DET 3A buat Dinner... maklumlah... sem depan 6 bulan kitaorg tak jumpa tau.... LAMA TU.... 

ok.... mari baca cerita saya... hehehe

kisah bermula pada jam 1815 (24hours format)

aku pun mula la bersiap.... lepas 10 minit... ada 1 kereta parking kat depan rumah aku... aku pun apa lagi gelabah la... tudung pun belum pakai... aku pun cepat2 la bersiap... then aku tengok kereta tu.... aku ingakan orang yang nak ambi aku la... tapi, kereta iswara... dalam fikiran aku " dia ka ney" "tukar keta dah ka" hahahaha... then aku tunggu calling suruh keluar... tapi tak juga calling2.... so, aku yang calling.... tanya punya tanya... rupanya still kat KK... then, aku pun siap la dengan SEDERHANANYA.... hehe

nak tau tak.... aku siap dalam jam 1845 (cepat kn aku bersiap)... tapi aku kena ambi kat rumah jam 1920.... 35 minit aku tunggu... LAMA TAU.... cair make up (hahahahaah men2 jk)

dalam aku menunggu tu.... lebih dari SEORANG call aku... (3 org call aku)... nak tahu aku dah jalan ka belum... (huhuhu terharu aku.... SAYANG JUGA KAMU KAT AKU :p)

then, sampai la insan yang dinanti ( pakcik )....
hehehe < masuk2 jk keta tu, KETAT GENK MUKA PEMANDU, nk juga aku tanya pehal tapi aku TAK BERANI... hahahaha >x sampai 15 minit... kami sampai kat KAMPUNG NELAYAN TAMAN TUN FUAD.... laju kan.... (tengok r sepa bwa keta) hehehe

sampai kat Taman Tun Fuad tu, mata aku terus catch member2 kelas aku... mereka stand kat tangga... =.=" mcm penyambut tetamu jak.... 
kat tangga... hahahaha
princess DET :p

BOSAN MENANTI...
senyummmmm :D

lepas, 10 minit berdiri kat tangga tu.... kami pun masuk la... READY NAK MAKAN.... 

cantik pemandangan kat kg nelayan ney.... kat tempat kami nak makan ney... ada function.... SM TEKNIK likas wat dinner gak.... 

so, kami pun dudukla kat meja bulat... hehehe satu meja tu dalam 10 org gtu... lepas duduk2 cuci mata tengok orang... turn kami plak nak memasak.... 
aku bedal UDANG N CHICKEN SATE.... hehehehe...


HAH... ney aku sajikan korang dengan gambar2 tym masak2... 











nama pun steamboat... so, kalau nak makan kena masak la kan.... 

terbaeekkkk :D
serius... keja aku masak jak... langsung tak terfikir nak makan.... kenyang plak masak ney... adehh... walauapapun... memang best.... :D

enjoy sangat dengan my classmate.... SAYANG KORANG SEMUA.... 

jam 2230 kami gerak dah.... bab dah nak tutup dah... hahahaha

tapi, kami tak balik terus tau... kami singgah lagi kat MENARA TINJAU BUKIT BENDERA... bergambar.... :D 


warga DET <3
sweet sister ( kakk jiwang ) :P






then BALIKKKKKKK !!!! :D

---> dalam aku gembira2.... time turun nak p kereta tu... tetibha aku sebak... bab satu kawan aku akan  p SPA.... dia dpt tawaran M.A.... setiap sem ada jak kawan aku pindah.... mungkin ini la yang terbaik untuk dorang... AKU SENTIASA SOKONG RAKAN2 AKU.... 


Aku tak boleh dengar words2 pisah ney... sensitif... dari sekolah rendah lagi.... aku akan menangis bila dengar member nak pindah n nak berpisah.... :( 
tym member aku sorang ney say " sorry n bla bla bla bla bla" (aku lupa pa dia ckp... bab aku taknk dengar...) aku terus teriak...haha bab aku taknak dengar nanti aku nangis... hehehe (sorry bro) peace 

ney la mmber yg aku cerita tu.... BUKAN boyfren aku tau!!!!!!!!!! 

r.... ney gereknya... ;P

aku tak la rapat sangt dengan dia ney dulu... kitaorang rapat pun sejak sebulan dua sebelum ney.... walaupun singkat.... dia tetap member yang baik... walaupun kekadang kin MAKDAL ( HEHEHE) 



APA2PUN..... 
satu kenangan yang sangat indah buat aku.... kenangan yang tak mungkin aku lupakan.... 11.11.11....
mereka la sahabat terbaik....

 



SAYANG KORANG SEMUA <3 DET3A JUN 2011

p/s: ada sambungan tau part 2... hehehe nantikan..... :D
ALL DA BEST DIZ MONDAY TO ALL POLITEKNIK'S STUDENT XPECIALLY DET....... :D

BY atie.... :D 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget