Sahabat Maya

Wednesday, November 2, 2011

dedicated TO my fwen....

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaiakum dan salam sejahtera...


diz entry dedicate to my fwen and also known as my SISTER.... NANO....


happy bufday to you.... happy bufday to you...

JAUH kat lubuk hati aku, aku sedih tau bab tak dapat sent mesej kat kau...
bukan sebab aku teda kredit... kredit aku belambak... bukan juga sebab aku lupa... tapi aku sengaja wat2 lupa... hehe

kami nak wat ko sedih di permulaan umur baru ko ney... bab kami nak wat SURPRISE for U... tu pun kalau ada gap yang panjang la nnti pagi...... :)

NANO... HAPPY 19...
SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI DAN DIPANJANGKAN UMUR... 
all da best fren... in ur final exam expecially.... sma2 la kita berusaha untuk menjadi yang terbaik lagi...

aku juga harap agar PERSAHABATAN YANG KITA BINA walaupun baru setahun jagung akan berkekalan hingga ke akhir HAYAT.... 
AMIN...

selamat ulang tahun no..... 
sorry x dapt wish direct ngan ko.... :(

BFF <3 BOTH OF U....

--> aku tau ko x bca juga ney entri... tapi aku tetap juga nak post... :D

 lau ak sent mesej kat ko... mesti ko blas AAK kan... hahahaha :P

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget