Sahabat Maya

Wednesday, September 14, 2011

happy-happy

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum W.B.T dan salam kemerdekaan...

ceria gtu tajuk hari ini...
aku nka cerita bnda simple jk pown...
tadi dalam jam 1015 kelas kitaorang ada practical test... ingtkan senang la test ney...last2 bila tengok soalan and start jawab... baru la aku sedar.. tak mudah rupanya...

lepas semua dah dalam keadaan benggong sebentar... lepas 45 minit berlalu... kelas tak macam kelas ada ujian... berjalan-jalan siap boleh tawaf member lagi... 

then, sepa2 yg dah siap.. kena tunjukkan kat lecturer... 1st tu memang la senang jak lecturer tu nak p satu meja ke satu meja... lama-kelamaan... member2 aku ney bawa laptop dah p tempat lecturer... serious aku x sanggup nak berebut... lagi pun aku tak kejar msa sangat.... 

dalam kesibukan lecturer tu check keja member aku... aku and member yang len pun cerita2 kat belakang... kat sini la kita orang buka rahsia family... ala tnya adik-beradik jak berapa org... 

tapi yang best nya tu... SILATURRAHIIM kita org aku rasa makin erat dan insyaAllah bertambah erat dari semasa ke semasa... AMIIN...

tu jk la cerita yg aku nak kongsi hari ini... ada msa aku update lagi...

SAYANG KORANG SEMUA... MEMBER DET 3A 2011


ilmu dikongsi,
ukhuwwah diberkati...

atie

2 comments:

  1. kaw la juga atie....
    sedih aq baca ni cam maw nangis ada,maw ketawa sndiri2 pun ada...
    kna2 lagi muzik mu ni yg mengayat ati dan perasan. ...sedih banget......

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    ko ney... dah tajuknya HAPPY2.. sedih plak ko bca...
    sja jk background lgu, aku buat gtu...
    bru feel...
    hahaha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget