Sahabat Maya

Sunday, September 4, 2011

Open house ( raya ke-6)


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum W.B.T dan salam Aidilfitri….

Raya ke-6 dah kita… korg dah start puasa 6 ka? Klau dah Alhamdulillah… teruskan usaha…
Aku belum start lagi.. Aku tunggu kuliah start… :D( x dtanya pown)

Semalam boss kitaorg tym form 5 mesej aku… dia bagitau yang ada satu member buat open house hari ini… bila aku dapat mesej tu.. Aku pun send la kepada beberapa member…

Then, pagi tadi member aku yang lain ney tanya la.. Aku nak pergi ke tak.. Aku pun dengan YAKIN jawab TIDAK… :D

Memandangkan aku cakap aku taknak pergi so, aku pun buat la benda lain….
Sebab2 aku taknak pergi adalah… kesihatan aku tak berapa membenarkan, banyak assgment aku menanti giliran, aku segan la nak pergi rumah dia, aku takut dia x jemput aku… dan lain2 lagi…

Lebih kurang jam 1220 gtu… member aku call… dia tanya aku pegi ke tak… atas sebab dia cakap "pergila bah ramai2" so aku pun pergilah bersiap…
Tym bersiap tu… aku pun sibuk la call member yang lain… bab lagi ramai lagi bagus… so, pujuk punya pujuk… dapat la kumpul 4 org member…

Time bersiap plak… tuan rumah jemput datang rumah dia…. Malu plak aku bila ingat mesej aku hari itu… (aku men2 jk la ary tu )…

So, gerakla kami dalam jam 1410 ke rumah yang hendak dituju… actually, ney 1st tym aku p uma dia ( p beraya)…. Setengah jam kemudian… kami balik….

AYDA, SHER N AKU
just diz picture... :)


P/S : TERIMA KASIH banyak2… buat tuan rumah kerana jemput kerumah anda (formal la plak :P)… sekali lagi terima kasih…

---> aku nak minta maaf kepada ayda,hamid, reily, sherina,sukardi… kerana menyusahkan anda… minta maaf yang teramat sangat2 sekali lagi kepada Ayda… sory fren… semua salah aku… :(

Tu jk la cerita hari ini…

Atie

2 comments:

  1. hehhe..aku like la pic 2..blh tag ka nti..hehhe...xda pa2 la..its okiey..btw..aku mau pg jgak pn..tp mmandangkn aku ngan hamid jak yg tme 2 aku tau kompom..kmi jd malu mau pg...heehhe

    ReplyDelete
  2. ala... nnti aku bgi ko.. x ya tag2... hehehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget