Sahabat Maya

Thursday, September 8, 2011

mood = malas

Assalamualaikum w.b.t dan selamat hari raya...

4 hari dah kuliah start...secara jujurnya aku malas sangat nak g kuliah... untuk minggu ney sahaja... 2 jam aku tak pagi kuliah... bru minggu ney, minggu2 lepas.... ish3...

sebabkan aku masih lgi dalam mood CUTI dan mood RAYA... aku pi kuliah dengan perasaan mau2 tidak2... hehehe...
kena2 lagi assgment banyak yang pending coz p braya... n quiz n test banyak nak masuk line...

insyaAllah... lepas ini akan aku rajinkan diri aku...

P/S: aku nk minta maaf kat member2 aku yang aku sakat,kenakan, marah n mcm2 lagi la yang membuatkn hati korang terguris... MINTA MAAF... :(


NEY  pun aku malas nak update... 

tu jk la aku nak update... :)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget