Sahabat Maya

Tuesday, January 4, 2011

Khas Buat Mu...

Assalamualaikum....n salam sejahtera

siapa yg aku maksudkan kat atas tu??? my BF... hahahaha BEST FRIEND la....

aku bru jk pun knal dia... x lama.... 7 blan gtu... kira perknlan kmi ney still mentah lae la... klau hp bru 2... still ada warranty lagi... hehehe
tpi friendship kta org x expired date tau...

walaupun perknalan kmi singkat... tpi byak knangn yg tlah kmi lalui bersama...

di klas tu, dia lah pling ceria... tawanya, bebelannya, bisingnya, mesranya... semua itu menceriakan DET A...

nk cerita ckit psal dia ney... hehe(jgn mrah athul)
dia ney asal bintulu srawak...
dia ney seorg yg ceria.. kdang2 jk muram... itu pun sal family n gereknya... hehehe
dia ney juga... skaaa sgt jlan... jalan p kk la... walaupun tym2 gawat... ntah la pa yg dia wat kat KK tu...
kat KK plak dia suka sgt main music box... hahaha... i will miss that moment.... :D

dia ney jga snag nk mesra dgn org peramah nk mampus... hahaha
sampai hari tu, kmi jlan p kk sma2 tetibha dia p tgur kecik(RL) tu mcm kwn dia... aku n member sorg ney, terkjut la... gila bdak ney...
tpi, gla2 dia... pandai tau... jgn nk lwan...

dia ney jgk d knali sgai "kamek" det... bab, satu member ary tu tnya nma dia, then dia jwab la nma dia kmek.. smpai skrg nma tu mlekat dgn dia... hehehe...

kini, dia tlah melanjutkan pelajarn d politeknik mukah... (pindah poli)... huhu
kurang lae la gurlz kat klas kmi... dri 6 ke 5... huhu...


ini la wajah nya... hehehe (naziatul munirah)



ini adalh gambr kngn kmi sewaktu kmi bersama-sma.....

ney tym kitaorg sem 1... kuar buka posa n wat knduri kesyukuran ckit... hahaha

ney sblum msuk dewan xam... hehehe 1st paper
ney plak hang out sama2... mkan McD...


last jalan bersama2... huhu


byak lagi cerita kmi bersama.... tpi hnya ini aku bleh coretkn kat blog ak....

THE MOST IMPORTANT THING.... OUR FRIENDSHIP NEVER FADE WITH THE TIME


P/S: Study bek2... jgn leka ngan gerekmu... owez remember us at sabah... Insyaallah.. satu hari nanti kita akan berjumpa lagi...
happy2 selalu... hahaha

dari sahabatmu...
Atie

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget