Sahabat Maya

Monday, January 31, 2011

SenaMan... :D


Assalamualaikum.... n selamat pagi... :)

pagi2 lagi aku dah berjaya lawan malas aku... yahooo.....memandangkan hari ini cuti, so, mcm malas la nk bgun pagi.... tpi aku lawan gak.... bab dah taubat(kunun) :D

bila aku tgk cuaca, macam best jak p jogging... wah~~~ jogging gtu...
so, aku pun cpat2 bersiap nk p jogging.... then aku mulakan langkah aku dengan lagu russian roulette... hahaha


aku p jogging kat pantai :D... jarak dari uma aku nk p pantai x la jauh sgt pun.. dekat jak.. lau jogging hya ambi msa 5 minit...

baru lari ckit dah semput... huhu ney la akibatnya malas bersenam... mcm mna nk sihat... kna2 lagi aku ney jnis suka makan... hahaha hobi la katakan.. hahaha
memang best la awal2 pagi ney bersenam... segar otak aku... daripada tidur lapas subuh.. bek bersenam... kjap jk aku kat pantai tu... x le lma2 sgt... bab tkut nangis... hahahaha bersenam pun boleh nangis... nangis bab TERimbas kenangn lampau...

15 minit pas tu aku pun blik la.... ok la... kuar gak peluh.... lama dah aku rancang nk jogging tapi masa x mengizinkan... jadual selalu sampai ptg.. weekends plak selalu sgt jogging kat kk... hehehe :P

k... itu jk perkongsian tuk hari ini...
sekian.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget